soijarouhepihvit Soijarouhepihvit ohje salty

Soijarouhepihvit

Kuori ja pilko sipulit. Kuullota ne öljyssä. Lisää pannulle kuiva soijarouhe ja paista sitäkin hetki sipulien kanssa. Lisää pannulle vettä noin puolen desin erissä soijarouheen turvottamiseksi ja anna veden imeytyä aina lisäyksien välissä. Kun soijarouhe on turvonnut, kaada seos pannulta kulhoon.

Sekoita soijarouheeseen loput aineksista ja sekoita hyvin. Jos tuntuu että seos ei pysy hyvin kasassa, lisää 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Muotoile massasta pihvejä ja tasaa pihvien reunat hyvin irtoavien palojen välttämiseksi. Pihveistä ei kannata tehdä liian isoja, että niiden kääntäminen pannulla on helppoa. Paista pihvit molemmin puolin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 150 kcal / 100 g
Energia 630 kJ / 100 g
Proteiini 12,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,2 g / 100 g
Rasva 3,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,5 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %