kanapata, k, , valion, Kanapata K (Valion) ohje salty

Kanapata K (Valion)

Kuullota sipuli valurautakattilassa voissa, maustettu kana ja valkosipuli. Kun kana ei enää punainen, lisää 1/4 sitruunan kuori, tomaattimurska ja 1/2 sitruunanmehu. Lisää hunaja. Anna kiehahtaa. Laita uunin alaosaan 200c 30min ja lisää sitten kerma. Keitä lisukkeeksi riisi tms.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 118 kcal / 100 g
Energia 495 kJ / 100 g
Proteiini 9,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 7,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %