karhunmarjan, viljainen, leipä Karhunmarjan viljainen leipä ohje salty

Karhunmarjan viljainen leipä

liota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää suola, sokeri ja vehnäjauhot ja sekoita taikinaan sitko. Lisää loput aineet ja sekoita taikina valmiiksi. Taikina on löysää. Anna kohota n. 30 min, vuoraa 2 leipävuokaa leivinpaperilla ja jaa taikina niihin. Anna kohota vielä hetki. Paista leivinuunissa kypsäksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 239 kcal / 100 g
Energia 995 kJ / 100 g
Proteiini 7,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 36,5 g / 100 g
Rasva 6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %