kaalilaatikko, k, l
Kaalilaatikko K&L ohje
salty
karhunmarja
Kaalilaatikko K&L
Pilko vihannekset, paista jauheliha, keitä riiisi. mausta valkopippurilla, meiramilla ja suolalla. Sotke sekaan jauheliha ja hienoksi pilkotut sipuli ja porkkana. Lado kerroksittain vuokaan, levitä päälle siirappiraidat ja voilastut. Paista miedolla lämmöllä kypsäksi.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
80 kcal / 100 g
Energia
337 kJ / 100 g
Proteiini
4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti
7,9 g / 100 g
Rasva
2,9 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
4,5 g / 100 g
Suola
0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %