Laita 22,5 cm halkaisijaltaan olevan vuoan pohjalle leivinpaperi ja sivele reuna alaosasta öljyllä. Yhdistä mantelijauhe, perunajauho, sokeri, kaakao- ja leivinjauhe keskenään. sekoita vatkaimella joukkoon valkuaiset, piltti ja rypsiöljy. Levitä taikina vuokaan ja paista 200 asteessa noin 12 min.
Sivele vuoan reuna öljyllä tai käytä reunakalvoa. Laita 2,5 tl liivatejauhetta turpoamaan 2,5 rkl kylmää vettä. Vaahdota valkuaiset. Soseuta banaanit ja mustikat. Yhdistä soseeseen rahka ja sokeri sekä proteiinijuoma. Kuumenna liivatteita mikrossa noin 25 sekuntia ja kaada koko ajan sekoittaen mustikkaseoksen joukkoon. Lisää valkuaisvaahto rauhallisesti vatkaimella sekoittaen. Kääntele lopuksi seosta nuolijalla pohjaa myöten tarkistaaksesi ainesten sekoittumisen. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä 3 tuntia jääkaapissa.
Laita kiilteen liivatejauhe turpoamaan 1,5 rkl vettä. Kuumenna seos mikrossa 25 sekuntia ja kaada kapeana nauhana koko ajan sekoittaen proteiinijuoman joukkoon. Kaada täytteen päälle ja anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia.
Vinkki: Jos käytät liivatelehtiä, laita ne ensin pehmenemään kylmään veteen. Kuumenna sitten proteiinijuoma kiehuvaksi ja liota liivate siihen. Kiilteessä kuumenna vain puoli desiä juomaa johon liotat liivatteet. Sekoita sitten hyvin sekoittaen lopun juoman joukkoon. Steviasokeria on oikeassa ohjeessa 2 rkl mutta ei antanut rkl-mittaa sokerin kohdalla. :)
Alkuperäinen ohje Kinuskikissalta.