puurosämpylät, Puurosämpylät. ohje salty

Puurosämpylät.

Kuumenna vrsi kiehuvaksi, lisää puuroon. Kun seps on kädenlämpöinem, lisää hiiva. Anna seistä kannen alla  n. 15 min, kunnes alkaa kuplia. Lisää siirappi ja suola  sekä n 3 rkl siemenseosta.. Alusta löysähköksi taikinaksi. Lisää öljy alustuksen loppuvaiheessa. Kphota 1 tunti. Leivo 24 sämpylää . Kohota ja paista 225 asteessa 18 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 200 kcal / 100 g
Energia 845 kJ / 100 g
Proteiini 7,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 36,8 g / 100 g
Rasva 1,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %