joben, borsch, keitto Joben borsch-keitto ohje salty

Joben borsch-keitto

Vesi ja kasvisliemikuutiot kiehumaan, lisää  maustepippureita 6 kpl, mustapippurirouhetta, 2 laakerinlehteä. Kiehuvaan veteen pilkotut kasvikset. Anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla itsekseen pienellä lämmöllä n. 1 tunti.

Mausta keitto lopuksi etikalla (esim. punaviinietikka), hunajalla, (suolalla). Lisää nakit. Ja keitä n 5 min.

Syödään turkkilaisen jogurttisilmän kanssa. Tai smetanan kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 47 kcal / 100 g
Energia 195 kJ / 100 g
Proteiini 1,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,9 g / 100 g
Rasva 2,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %