ruusukaalipaistos, kreikkalaisittain, Ruusukaalipaistos kreikkalaisittain ohje salty

Ruusukaalipaistos kreikkalaisittain

Tarjolle lisäksi tsatsikia

Valmistusohjeet

Leikkaa ruusukaaleista kova kanta pois. Leikkaa ruusukaalit puoliksi ja paahda niitä pannulla öljyssä noin 3 minuuttia. Lisää hienonnetut sipulit ja jatka kuullotusta vielä muutama minuutti.

Ruskista jauheliha toisessa pannussa ja mausta se yrteillä, suolalla sekä pippurilla. Kaada vihannekset jauhelihan joukkoon ja sekoita. Tarjoile tsatsikin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 112 kcal / 100 g
Energia 456 kJ / 100 g
Proteiini 7,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 6,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %