tonnikala, papusalaatti Tonnikala&papusalaatti ohje salty

Tonnikala&papusalaatti

Keitä perunat (4kpl) paloiteltuna Valuta tonnikala (140g) Valuta kidneypavut ja huuhdo juoksevalla vedellä (säilyke, esim.gogreen385g) Viipaloi purjo Mittaa majoneesi 1 DL / kermaviili &majoneesiseos. Jäähdytetyt perunat ja kaikki muut sekoitetaan kulhossa. Lisää joukkoon majoneesi tai kermaviili. Mausta rouhitumma mustapippurilla tai sitruunapippuria.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 100 kcal / 100 g
Energia 415 kJ / 100 g
Proteiini 7 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,7 g / 100 g
Rasva 3,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %