suklaamousse Suklaamousse ohje sweet

Suklaamousse

Paloittele ja sulata suklaa (mikrossa täydellä teholla 1-1,5 min) hämmennä välillä. Sekoita kahvi ja keltuaiset suklaaseen ja anna jäähtyä. Vatkaa kerma paksuksi ja sakeaksi. Kääntele puolet kermasta suklaaseen ja sekoita hyvin.Loppu kerma sekoitetaan joukkoon isoin ilmavin ottein. Kaada mousse kulhoon tai annosvuokiin. Anna jähmettyä jääkaapissa n. 3 tuntia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 372 kcal / 100 g
Energia 1541 kJ / 100 g
Proteiini 4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,5 g / 100 g
Rasva 32,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %