mysin, kaalilaatikko Mysin kaalilaatikko ohje salty

Mysin kaalilaatikko

pehmitä kaali valurautapadassa nokareessa voita, ruskista jauheliha + mausta suolalla ja pippurilla, ja sekoita padassa kaalin joukkoon. Lisää pannulle vettä ja lihaliemikuutio, kiehauta liemi ja kaada se pataan. Lorauta päälle kerma ja siirappi. Pistä pata uuniin 175 C tunniksi, tarkista nestemäärä, lisää vettä tarvittaessa ja paista vielä tunti. Tiputa sitten lämpö 150C ja jatka paistamista 4 tuntia. Anna olla vielä jälkilämmössä kunnes uuni on viileä, pistä kylmään ja lämmitä seuraavana päivänä uudelleen. Voit toki syödä hetikin, maku vain paranee vanhetessa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 125 kcal / 100 g
Energia 523 kJ / 100 g
Proteiini 6,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,5 g / 100 g
Rasva 7,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 6,4 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 69 %