atk, , pekoni, pinaattipasta, , yhden, padan, kokkishow, ATK PEKONI-PINAATTIPASTA (yhden padan kokkishow) ohje salty

ATK PEKONI-PINAATTIPASTA (yhden padan kokkishow)

paista pekoni omassa rasvassaan rapeaksi. Valuta ylimääräinen rasva pois, mutta jätä pannuun sipulin paistoa varten vähän.

Paista sipuli ja lisää pekonin joukkoon. Keitä pasta kypsäksi. Vettä sen verran että peittyy. Vettä ei kaadeta pois. Riivi pinaatista ruodot pois ja sekoita pastan joukkoon. Hetken päästä lisää muut aineet. Lopuksi raastettu parmesan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 131 kcal / 100 g
Energia 551 kJ / 100 g
Proteiini 5,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,1 g / 100 g
Rasva 5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %