savukalapasta, k, l Savukalapasta K&L ohje salty

Savukalapasta K&L

Reseptissä on vesi kahdessa osassa, n. 6 desiä kaatuu varmasti pois, ja jos jäännösvettä ei huomioida, aterian paino ei kerro oikeaa energiamäärää. Pasta ja sienet pystyvät sitomaan arviolta max. 4 dl vettä.  keitä pasta ja kuivatut kantarellit tillillä, suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä. Lisää pakastevihannekset kypsennyksen loppuvaiheessa. Valuuta pasta ym, lisää kala, creme bonjour ja tomaattipyree, sekoita. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 112 kcal / 100 g
Energia 468 kJ / 100 g
Proteiini 7,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,8 g / 100 g
Rasva 3,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 68 %