kunnon, lihapullaspagettivuoka, , gl, Kunnon lihapullaspagettivuoka (gl) ohje salty

Kunnon lihapullaspagettivuoka (gl)

Muokattu Snellmanin reseptistä.

~~~

Voitele vuoka öljyllä. Valmista lihaliemi sekoittamalla fondi lämpimään veteen.

Lisää pasta voidellun vuoan pohjalle. Kaada päälle lihaliemi, tomaattimurska ja valkosipulijauhe. Sekoita kevyesti lusikalla, jotta nestettä on kauttaaltaan pastan joukossa.

Lisää päälle lihapullat. Levitä juustoraaste uunivuokaan ja rouhi päälle mustapippuria. Paista 200-asteisessa uunissa noin 45 - 55 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 171 kcal / 100 g
Energia 718 kJ / 100 g
Proteiini 6,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 16,7 g / 100 g
Rasva 8,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 87 %