makaronilaatikko, , , eeroj, , , , Makaronilaatikko (EeroJ/22) ohje salty

Makaronilaatikko (EeroJ/22)

  1. Keitä makaronit n. 8 min ja siivilöi. 
  2. Ruskista jauheliha

  3. Hienonna sipuli

  4. Yhdistä ruskistettu jauheliha ja sipulit

  5. Lisää mausteet ja suola sekä tinjamia 3 tl. Sekoita hyvin. 

  6. Kaada seos voideltuun vuokaan ja lisää valutetut makaronit. Sekoita hyvin. 

  7. Tee munamaito ja kaada se sekoitetun massan päälle. 

  8. Raasta juusto ja levitä vuoan päälle. 

  9. Paista 175 asteisessa uunissa 45-60 min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 153 kcal / 100 g
Energia 643 kJ / 100 g
Proteiini 11,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,5 g / 100 g
Rasva 4,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 96 %