evelynin, pinaattikeitto, kauramaitoon Evelynin pinaattikeitto kauramaitoon ohje salty

Evelynin pinaattikeitto kauramaitoon

Sulata oivariini kattilassa ja lisää siihen jauhot, sekoita. Lisää maito kahdessa erässä koko ajan sekoittaen, kuumenna kiehumispisteeseen ja lisää jäinen pinaatti. Kun pinaatti on sulanut ja keitto tasaista, lisää mausteeksi suola, sokeri, ripaus musta- ja valkopippuria, mielestäni myös muskottipähkinä sopii hyvin tähän keittoon. Vaihtamalla oivariinin vegaaniseen tuotteeseen, saat vegekeiton!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 78 kcal / 100 g
Energia 324 kJ / 100 g
Proteiini 1,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,2 g / 100 g
Rasva 4,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %