atk, , jauhelihapannari, , sipulikeitto, kermaviili, ATK Jauhelihapannari (sipulikeitto+kermaviili) ohje salty

ATK Jauhelihapannari (sipulikeitto+kermaviili)

  1. Sekoita kermaviili ja sipulikeitto ja anna turvota 10 min.
  2. Paista jauheliha murumaiseksi ja sekoita edelliseen hyvin.
  3. Sekoita taikina-aineet maito, jauhot, kananmuna ja 0,5 tl suolaa ja anna turvota 15 min.
  4. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja levitä pohjalle jauheliha, kaada taikina päälle. Voi myös lisätä juustoraastetta.
  5. Uuni 225 astetta, 30 min. maistuu myös kylmänä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 145 kcal / 100 g
Energia 609 kJ / 100 g
Proteiini 11,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,1 g / 100 g
Rasva 5,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %