ranskalainen, kanaomenakastike Ranskalainen kanaomenakastike ohje salty

Ranskalainen kanaomenakastike

Suikaloi sipuli ja valkosipuli, raasta omenat ja porkkanat.  Kuumenna öljy pannulla ja lisää broileri pannulle.  Lisää omenat, porkkanat ja sipulit pannulle. Mausta suolalla, rakuunalla, mustapippurilla, sinapilla ja valkoviinietikalla.  Kaada pannulle ruokakerma. Huuhtaise purkki ja lisää vesi pannulle. Lisää kanafondi. Hauduta vielä 6-8min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 85 kcal / 100 g
Energia 358 kJ / 100 g
Proteiini 6,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,7 g / 100 g
Rasva 4,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %