Ota esiin iso kulho. Sekoita kulhossa kermaviili, pippuri, suola, soijakastike, sinappi ja kaurahiutaleet. Jätä sivuun odottelemaan.
Pilko sipuli ja kuullota huolellisesti n. 2 ruokalusikallisessa rasvaa. Tarkoitus on saada sipulista pehmeää ja läpikuultavaa. Laita syrjään odottelemaan.
Kaada sienipurkeista vesi pois ja paistele pannulla niistä loppukin neste pois n. 1 ruokalusikallisessa rasvaa.
Laita uuni lämpiämään 160 asteeseen. Sekoita kermaviili-kaurahiutaleseokseen raaka jauheliha, kananmunat ja kuullotettu sipuli. Pyörittele tasaiseksi taikinaksi.
Nosta/laita noin puolet taikinasta uunipellille/uunivuokaan/leipävuokaan tai vast. Lisää sienet ja ohkaisiksi siivuiksi leikattu sulatejuusto.
Lisää loput taikinasta päälle ja taputtele tasapaksuksi pötkyläksi. (Murekkeen voi tasoittaa märällä veitsellä.)
Paista uunissa noin 45 - 55 minuuttia. Jos käytät leipävuokaa tai vastaavaa muottia, harkitse murekkeen kippaamista pois siitä 10 - 15 minuuttia ennen täyttä aikaa, jotta pinta ruskistuu.