ketomaustekakku Ketomaustekakku ohje sweet

Ketomaustekakku

Sekoita kulhossa ensin kuivat aineet keskenään. Lisää sitten sulatettu voi, jogurtti ja munat. Sekoita.

Kaada taikina hyvin voideltuun ja mantelijauhotettuun 1 litran torvivuokaan

Paista 175 asteessa n. 35 min.

Anna kakun jäähtyä hetki ennenkuin kumoat sen.

Sirota halutessasi kakun päälle hienoksi jauhettua karppisokeria ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 354 kcal / 100 g
Energia 1483 kJ / 100 g
Proteiini 9,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,6 g / 100 g
Rasva 33,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 97 %