parmesaani, mozzarellalihapullat Parmesaani-mozzarellalihapullat ohje salty

Parmesaani-mozzarellalihapullat

  1. Valmista ensin kastike. Kuullota sipulisilppu ja valkosipulimurska öljytilkassa. Lisää muut ainekset ja jätä kastike muhimaan miedolle lämmölle.

  2. Tee lihapullataikina. Lisää munat, mausteet ja jauheliha. Sekoita. Pyörittele isohkoiksi pulliksi. Paista pullat oliiviöljyssä pannulla niin että saavat kauniin värin pintaan.

  3. Laita pullat uunivuokaan kerroksittain mozzarellaviipaleiden ja parmesaaniraasteen kanssa. Kaada päälle tomaattikastike ja pintaan lopuksi vielä mozzarellaa ja parmesaania.

  4. Laita vuoka uuniin kypsymään noin 20 minuutiksi, kunnes pinta on kauniin ruskea. Tarjoa spagetin kanssa.

Lisäksi:

2 pkt mozzarellaa viipaloituna

½ dl raastettua parmesaania

keitettyä spagettia tarjoiluun

Ravintosisältö / 100 g

Energia 76 kcal / 100 g
Energia 318 kJ / 100 g
Proteiini 7,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 3,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %