En käytä rasvaa paistamiseen, koska jauhelihassa on itsessään rasvaa. Kukin voi tehdä kuten haluaa ja pannu vaatii.
Mustapippurin sijasta tai ohella voit käyttää muitakin pippureita. Itse maustan lihan yleensä mustapippurilla ja munamaidon valkopippurilla, monet muut käyttävät myös maustepippuria. Se sopii, mikä hyvältä maistuu!
Ja se ohje: Keitä makaronit lihaliemikuutiolla maustetussa vedssä. Kuori ja pilko sipuli, paista jauheliha, lisää sipulisilppu kesken paiston, hauduta sipuli lähes kypsäksi, mausta osalla pippuria ja 2 lihaliemikuutiolla. Kaada makaronien vesi pois, kun pasta on kypsää. Sekoita lihapaistos ja makaronit keskenään, laita uunivuokaan. Tee munamaito esim. äsken käytetyssä kattilassa. Riko kananmunat kattilaan, vatkaa valkuainen ja keltuainen sekaisin, lisää maito, suola, paprikajauhe, sipulijauhe ja loput pippurista. Kaada vuokaan. Ripottele juustoraasteet päälle, työnnä 200-asteiseen uuniin ja anna olla n. tunti.