Ensimmäiset 4 ainesta ovat paahtamista varten, loput menevät vinegrettiin. Alkuperäisessä reseptissä ei ole grammamääriä vaan kappalemäärät, 1myskikurpitsa ja 1 valkosipulinkynsi. PAAHDETUT KASVIKSET Kuori ja pilko myskikurpitsa n. 2 cm viipaleiksi. Laita kulhoon. Irrota kukkakaalin nuput ja halkaise ne, lisää kulhoon kurpitsoitten kaveriksi. Lisää öljy ja suola. Voit lisätä mustapippuria halutessasi. Sekoita, jotta öljy ja mausteet tarttuvat paloihin. Levitä uunipellille (leivinpaperi pitää homman siistinä) tasaiseksi kerrokseksi. Paista 225 astetta 20 - 25 min.
PUNASIPULIVINEGRETTI Viipaloi sipuli, laita pieneen kulhoon, lisää etikka ja anna maustua 20 min. Lisää isoon kulhoon öljy ja raasta sekaan valkosipuli. Mausta sokerilla ja suolalla. Lisää punasipuli ja etikkaliemi, sekoita. Kumoa paahdetut kasvikset kulhoon ja nostele vinegretten kanssa sekaisin.