punajuurikeitto, k, l Punajuurikeitto K&L ohje salty

Punajuurikeitto K&L

Kuori, pilko ja keitä vihannekset ja mausteet, n. 1 h, sammuta virta lisää pilkotut makkarat ja anna hautua n. 10 min. Lisää etikka valmiiseen keittoon.  Mustapippurin lisäksi voit käyttää valkopippurin, viherpippurin, rosepippurin ja mustapippurin sekoitusta. Etikan voi korvata myös etikkapunajuuren liemellä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 31 kcal / 100 g
Energia 130 kJ / 100 g
Proteiini 1,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 1,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %