sconssi, , puolukka, appelsiini Sconssi, puolukka-appelsiini ohje sweet

Sconssi, puolukka-appelsiini

uuni 175 asteeseen.

Sekoita kuivat (sis n 1 rkl appelsiininkuorta). 

Lisää voi kunnes rakeista.

Lisää märät aineet. Ja lopuksi puolukat (tai karpalot) n 2,4 dl

Muotoile palloksi ja vie jääkaappiin 10 min. .

Kauli noin 4 cm paksuksi, leikkaa pöreät sconssit (tai neliömäiset) noin 5-6 cm leveys.

Jätä pellille tilaa kohoamiseen.

Uunissa n 18-22 min kunnes kullanruskeat.

Viilennä ritilällä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 327 kcal / 100 g
Energia 1368 kJ / 100 g
Proteiini 8,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,2 g / 100 g
Rasva 29,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,5 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %