kanapata, keto Kanapata keto ohje salty

Kanapata keto

Pilko kaikki kasvikset valmiiksi. Marinoi kanasuikaleet chilillä. Paista kasviksia vähän pannulla ja siirrä kulhoon sivuun. Paista kanasuikaleita muutama minuutti samalla pannulla. Lisää kasvikset ja sekoita hyvin. Lisää kookoskerma ja lisää vesi. Sekoita. Anna hautua hiljalleen noin 20min. Mausta lopuksi suolalla, pippurilla ja sitruunanmehulla. Lisää tuoreita yrttejä (korianteri, fenkoli yms.)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 75 kcal / 100 g
Energia 315 kJ / 100 g
Proteiini 6,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %