kaalilaatikko, pekonilla, keto Kaalilaatikko pekonilla keto ohje salty

Kaalilaatikko pekonilla keto

Jauhelihaa 750g Mausteita(suolaa ja pippuria) Kaali 1 kpl (1-1,5kg ) Kylkisiivuja paketti Voita omantunnon mukaan

  • paista jauheliha ja mausta mieleisesti.

  • pilko kaalit ja paista voissa pannulla, lisää suolaa. sekoita jauhelihan kanssa Sekaisin vuokaan.

  • leikkaa juustohöylällä voista siivuja kaalin päälle.

  • päälle porsaan kylkisiivuja

  • ripottele pinnalle suolaa ja pippuria

  • paista 150 asteessa pari tuntia folion alla. Lopussa voit paistaa ilman foliota niin pääsee kylkisiivut rapsakoitumaan kunnolla

Ravintosisältö / 100 g

Energia 132 kcal / 100 g
Energia 551 kJ / 100 g
Proteiini 8,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 9,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %