Silppua kaali ja laita samalla vesi(2l) kiehumaan isoon kattilaan. Lisää kiehuvaan veteen lihaliemikuutio ja kaalisilppu. Sillä välin pilko porkkanat ja sipuli. Ruskista jauheliha ja lisää sekaan sipulisilppu ja pilkotut porkkanat. Lisää raaka puuroriisi kattilaan kaalien sekaan n. 10 minuutiksi kiehumaan. Mausta tällä välin jauhelihaseos meiramilla, mustapippurilla, valkopippurilla ja suolalla. Kaada keitinvedet pois kattilasta lisää jauhelihaseos kaalin ja riisin sekaan ja sekoita ainekset. Lisää siirappia. Kaada laatikkoainekset rypsiöljyllä voideltuun kahteen laakeaan uunivuokaan. Lisää hiukan vettä sekaan. Ripottele tarvittaessa vähän suolaa lisää päälle ja korppujauhoja lopuksi. Paista 190 asteessa n. 1h kiertoilmauunissa. Laita loppuvaiheessa kansi tai leivinpaperi päälle pinnan palamisen välttämiseksi.