jauheliha, munakasrulla Jauheliha-munakasrulla ohje salty

Jauheliha-munakasrulla

Valmista pohja, sekoita jogurtti, kananmunat , psyllium, suola ja leivinjauhe käsivispilällä. Kaada (öljytyn) leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa n. 10 min.  Paistajauheliha ja mausta oman maun mukaan. (0,5 tl suola, pippuri, chili, paprika, valkosipuli ja oreagano) Pilko kasvikset. Sekoita creme fraice ja wing-kastike kulhossa. Täytä jäähtynyt rulla jauhelihalla, kasvikslla ja kastikkeella, rullaa ja jaa annospaloiksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 133 kcal / 100 g
Energia 556 kJ / 100 g
Proteiini 8,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 9,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %