kesäkurpitsapiirakka, , pohjaton, , keto Kesäkurpitsapiirakka (pohjaton) KETO ohje salty

Kesäkurpitsapiirakka (pohjaton) KETO

Huuhtele kesäkurpitsat ja leikkaa 7 ohutta kiekkoa koristeeksi. Raasta loput kesäkurpitsat ja sekoita joukkoon suola. Valuta siivilässä 10 minuuttia.

Puristele ylimääräinen neste pois. Hienonna kevätsipulit ja basilika, säästä osa koristeeksi. Kuori ja murskaa valkosipuli.

Sekoita ainekset kulhossa. Lisää juustoraaste ja munat. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada seos voideltuun piirakkavuokaan. Tasoita pinta ja lisää kesäkurpitsasiivut. Paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia. Jäähdytä haaleaksi. 

Koristele piirakka aurinkokuivatuilla kirsikkatomaateilla, minisalaattisekoituksella, kevätsipulilla ja basilikalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 91 kcal / 100 g
Energia 382 kJ / 100 g
Proteiini 7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 6,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %