vadelmainen, juustokakku, keto Vadelmainen juustokakku keto ohje sweet

Vadelmainen juustokakku keto

Laita leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 22 – 23 cm) pohjan päälle ja kiristä reunarengas paikoilleen.

Sekoita pohjan ainekset. Painele seos vuoan pohjalle ja ylös reunoille niin korkealle kuin se helposti tulee. Esipaista 200 asteessa 10 min.

Vatkaa täytteen ainekset vadelmia lukuunottamatta kuohkeaksi, tasaiseksi seokseksi.

Kaada täyte vuokaan, ripottele vadelmia tasaisesti täytteen sekaan ja pinnalle.

Paista 160 asteisen uunin alaosassa 1 h. Sammuta uuni, jätä luukku raolleen ja anna kakun jäähtyä uunin jälkilämmössä.

Jäähdytä vielä jääkaapissa yön yli. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 246 kcal / 100 g
Energia 1027 kJ / 100 g
Proteiini 6,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,9 g / 100 g
Rasva 22,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %