bratwuratiplatter, perunasalaatilla, , , hapankaalilla Bratwuratiplatter perunasalaatilla & hapankaalilla ohje salty

Bratwuratiplatter perunasalaatilla & hapankaalilla

perunat lohkoina pellille, maustetaan öljyllä, suolalla, pippurilla ja timjamilla, uuniin 225* 20 min, otetaan ulos, lisätään  viillellyt bratwurstit ja jatketaan vielä 10 min. Sipuli, omena lohkoiksi, sekaan kapris, viinietikka, öljy, sinappi ja hyppysellinen sokeria. Kun perunat valmiit, laita ne samaan astiaan edellä tehdyn kanssa ja sekoita. Samaan aikaan kun muut tekeytyy, laita klattilaan hapankaali ja smetana. Miedolla lämmöllä hauduta 10 min. Nauti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 125 kcal / 100 g
Energia 524 kJ / 100 g
Proteiini 3,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,6 g / 100 g
Rasva 7,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %