kyssäkaalivuoka Kyssäkaalivuoka ohje salty

Kyssäkaalivuoka

  1. Ruskista jauheliha, mausta pippurilla, suolalla, savupaprikalla ja chilillä. 
  2. Kuori ja kuutioi kyssäkaali pieneksi. Sekoita kyssäkaalikuutiot, jauheliha ja 100 g juustoraastetta uunivuoassa.

  3. Kuutioi kulhoon valkosipulisuolakurkut. Lisää dijon-sinappi, ketsuppi, kerma ja kananmunat. Huuhtele kermapurkki vedellä ja lisää joukkoon. Sekoita massa tasaiseksi ja kaada uunivuokaan. Nostele massa lusikalla jauhelihaseoksen joukkoon.

  4. Ripottele päälle loput juustoraasteet. Paista 45 min. 180 asteessa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 117 kcal / 100 g
Energia 485 kJ / 100 g
Proteiini 10,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 7,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %