keto, juustokakku, Keto juustokakku ohje sweet

Keto juustokakku

Sulata voi mikrossa. Lisää kaikki pohjan ainekset kulhoon ja sekoita huolellisesti. Painele pohjaseos kakkuvuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan. Laita uuni lämpimään 160 asteeseen. Sekoita kulhossa vatkaimen avulla Philadelphia ja Ranskankerma. Lisää sekaan myös vanilja ja sitruunamehua. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita tasaiseksi. Lisää täyte pohjan päälle ja laita vuoka uuniin 45-60min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 269 kcal / 100 g
Energia 1118 kJ / 100 g
Proteiini 6,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 4 g / 100 g
Rasva 24,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %