kesäkurpitsaletut Kesäkurpitsaletut ohje salty

Kesäkurpitsaletut

Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Nosta korppujauhot kulhoon turpoamaan nesteen kanssa. Lisää kesäkurpitsaraaste, munat, vehnäjauhot, sekä öljy. Mausta suolalla ja kirvelillä. Paista letut miedolla lämmöllä ohukaispannulla. Tarjoile puolukkasurvoksen ja tsatsikin kanssa

Ravintosisältö / 100 g

Energia 110 kcal / 100 g
Energia 461 kJ / 100 g
Proteiini 3,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,2 g / 100 g
Rasva 5,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %