gluteeniton, makaronilaatikko Gluteeniton Makaronilaatikko ohje salty

Gluteeniton Makaronilaatikko

Keitä noin 200g makaroonia (Semper macheroni) vedessä jossa on 1 lihaliemikuutio. Paista jauheliha, sipuli, valkosipuli ja lisää mausteet. 

Sekoita 4. dl täysmaitoa sekä 3 raakaa kananmunaa.

Sekoita kaikki yhteen lasivuoassa.

Uunita 200-asteessa noin 45-60min, tarkkaile pintaa.

Anna vetäytyä noin 5. min uunittamisen jälkeen ja nauti!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 162 kcal / 100 g
Energia 679 kJ / 100 g
Proteiini 10 g / 100 g
Hiilihydraatti 17,8 g / 100 g
Rasva 5,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %