gluteeniton, makaronilaatikko
Gluteeniton Makaronilaatikko ohje
salty
Geboe
Gluteeniton Makaronilaatikko
Keitä noin 200g makaroonia (Semper macheroni) vedessä jossa on 1 lihaliemikuutio.
Paista jauheliha, sipuli, valkosipuli ja lisää mausteet.
Sekoita
4. dl täysmaitoa sekä 3 raakaa kananmunaa.
Sekoita kaikki yhteen lasivuoassa.
Uunita 200-asteessa noin 45-60min, tarkkaile pintaa.
Anna vetäytyä noin
5. min uunittamisen jälkeen ja nauti!
Ravintosisältö / 100 g
Energia
162 kcal / 100 g
Energia
679 kJ / 100 g
Proteiini
10 g / 100 g
Hiilihydraatti
17,8 g / 100 g
Rasva
5,5 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,1 g / 100 g
Suola
1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %