vegaaninen, moussaka Vegaaninen moussaka ohje salty

Vegaaninen moussaka

Itketä ja paahda viipaloidut munakoisot (200 astetta, 20-30 minuuttia). Paahda viipaloidut perunat (200 astetta 20min.). Tee soijarouhe-tomaattikastike. Tee valkokastike ja lisää siihen juusto. Kerrosta vuokaan soijarouhekastiketta, munakoisoa, kesäkurpitsaa ja perunaa. Päällimmäiseksi juustokastike. Paista 200 asteessa vajaa tunti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 78 kcal / 100 g
Energia 327 kJ / 100 g
Proteiini 3,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,3 g / 100 g
Rasva 3,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %