ketobagelit, lupiini, manteli, heinäkuinen, , , , ks Ketobagelit lupiini-manteli heinäkuinen 23 KS ohje salty

Ketobagelit lupiini-manteli heinäkuinen 23 KS

  1. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita mascarpone ja (spagettikurpitsa jos käytät) joukkoon. 
  2. Sekoita jauhot, psyllium ja leivinjauhe (suola) ja lisää joukkoon.

  3. Lisää juustoraaste.

  4. Muotoile vedellä kostutetuin käsin bageleiksi 

  5. Paista 180 kiertoilmassa 15-20 min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 239 kcal / 100 g
Energia 994 kJ / 100 g
Proteiini 16,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,5 g / 100 g
Rasva 16,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 1,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 80 %