Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaisesti 4 dl:ssa suolalla maustetussa vedessä. Muista huuhdella kvinoa kuumalla vedellä ennen keittämistä. Raasta kesäkurpitsa hienoksi raasteeksi. Siirrä raaste siivilään ja sekoita joukkoon suola. Painele ja anna ylimääräisen nesteen valua pois. Paahda mantelit kuivalla kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi. Hienonna paahdetut mantelit pienemmäksi Hienonna sipuli oikein pieneksi silpuksi. Yhdistä kaikki pihvien ainekset ja sekoita Mausta mustapippurilla ja hienonnetuilla yrteillä sekä tarvittaessa suolalla Kuumenna paistinpannussa Oivariini. Nosta seosta pannulle paksuhkoiksi keoiksi. Painele ja muotoile lastalla pihvin muotoon. Pihvit saavat olla paksuhkoja. Paista keskilämmöllä molemmin puolin, kunnes pihvit ovat kauniin ruskeita ja rapeita. Käydä leveähköä lastaa kääntämiseen. Jos muotoilet pihvit käsin, kannattaa käsiin laittaa hieman öljyä.