raparperi, mansikkakiisseli, , , , , , , , Raparperi-mansikkakiisseli 10.8.22 ohje sweet

Raparperi-mansikkakiisseli 10.8.22

Ainekset 10 annosta

Keitä raparperit 1 litrassa vettä, johon on laitettu 2,5 dl sokeria. Keitä n.puoli tuntia ja suurusta perunajauhoilla. Lisää mansikat jäisinä. Kiehauta hetki. Nauti kermavaahdon kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 62 kcal / 100 g
Energia 261 kJ / 100 g
Proteiini 0,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,3 g / 100 g
Rasva 0,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 13,4 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %