karviaishillo KARVIAIShillo ohje sweet

KARVIAIShillo

Ainekset 50 annosta

Huuhtele ja perkaa kannat karviaisista. Kaada vesi, marjat ja halkaistu vanilijatanko kattilaan, kuumenna kunnes kiehahtaa. Lisää sokeri anna miedolla porista 15-20 min. Kuori vaahto pinnalta reikäkauhalla. Sekoita kevyesti välillä. Siirrä kattila liedeltä, poista vaniljatanko. Anna hillon jäähtyä vartti, tai kunnes marjat ei nouse enää pintaan ja purkita puhtaisiin kuumennettuihin purkkeihin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 134 kcal / 100 g
Energia 560 kJ / 100 g
Proteiini 0,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 30,3 g / 100 g
Rasva 0,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 30,3 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %