Keitä pasta al denteksi suolalla maustetussa vedessä.
Samalla kun pasta kypsyy, kuumenna voi ja oliiviöljyn paistinpannulla keskilämmöllä. Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita kunnes ne ovat aromaattisen pehmeitä.
Revi puhdistetut kanttarellit pienemmiksi paloiksi. Pienet sienet voi jättää kokonaisiksi. Lisää sienet pannulle ja mausta suolalla. Anna kanttarellien paistua kunnes neste on tullut ulos ja haihtunut.
Kaada pannulle valkoviini. Anna kiehua kasaan muutaman minuutti kunnes reilu puolet viinistä on haihtunut.
Sekoita mukaan kuohukerma. Mausta ripauksella muskottipähkinää ja kuivattua oreganoa. Anna porista muutama minuutti. Lisää joukkoon puristus sitruunamehua.
Sekoita kastike juuri keitetyn pasta kanssa. Ripottele päälle oreganoa.