evean, rahka, avokadopannari Evean rahka-avokadopannari ohje salty

Evean rahka-avokadopannari

Vatkaa rahka ja munat kulhossa. Sekoita joukkoon maito, suola ja avokadomössö. Lisää lopuksi vehnäjauho. Sekoita, älä vaivaa.

Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle uunipellille.

Paista 225 asteessa uunin keskiosassa ensin 10 min. Alenna lämpö 200 asteeseen ja jatka kypsentämistä n. 15 min tai kunnes kypsä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 131 kcal / 100 g
Energia 548 kJ / 100 g
Proteiini 8 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,3 g / 100 g
Rasva 4,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %