evean, rahka, avokadopannari
Evean rahka-avokadopannari ohje
salty
Evea
Evean rahka-avokadopannari
Vatkaa rahka ja munat kulhossa. Sekoita joukkoon maito, suola ja avokadomössö. Lisää lopuksi vehnäjauho. Sekoita, älä vaivaa.
Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle uunipellille.
Paista 225 asteessa uunin keskiosassa ensin 10 min. Alenna lämpö 200
asteeseen ja jatka kypsentämistä n. 15 min tai kunnes kypsä.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
131 kcal / 100 g
Energia
548 kJ / 100 g
Proteiini
8 g / 100 g
Hiilihydraatti
13,3 g / 100 g
Rasva
4,7 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,7 g / 100 g
Suola
0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös
90 %