japanilainen, lihapata, , valio, , js Japanilainen lihapata (Valio) JS ohje salty

Japanilainen lihapata (Valio) JS

Paloittele liha. Sekoita keskenään 3 rkl kermaa, curry, garam masala, murennettu liemikuutio ja hunaja. Hiero tahna lihan pintaan.

Anna lihan maustua huoneenlämmössä 1 h.

Kuori kasvikset, paloittele.

Ruskista lihapalat voissa padassa muutamassa erässä. Jos pata on laakea, voit ruskistaa ne kerralla. Lisää kasvikset. Mausta suolalla.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot tasaiseksi seokseksi kulhossa, jossa marinoit lihat ja lisää pataan. Näin saat kaikki makuaineet ruokaan mukaan. Lisää loppu kerma.

Nosta uuniin ja kuumenna ensin ilman kantta 225 asteessa 10 min, laita kansi päälle ja hauduta 1 h.

Tarjoa sellaisenaan leivän tai (japanilaisittain) keitetyn riisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 104 kcal / 100 g
Energia 434 kJ / 100 g
Proteiini 7,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,7 g / 100 g
Rasva 4,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %