kanastroganoff Kanastroganoff ohje salty

Kanastroganoff

Kuori ja viipaloi sipuli, valkosipuli ja kurkku. Ruskista paloiteltu broileri pannulla. lisä sipulit ja paista muutama minuutti. Lisää vesi, tomaattipyree, sinappi ja fondi. Kuumenna kiehuvaksi ja suurusta Maizenalla. Sekoita smetana kastikkeeseen ja anna hautua 5 minuuttia.  Viimeistele hienonnetulla persiljalla ja tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 99 kcal / 100 g
Energia 413 kJ / 100 g
Proteiini 5,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,9 g / 100 g
Rasva 6,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %