täytetyt, kesäkurpitsat Täytetyt kesäkurpitsat ohje salty

Täytetyt kesäkurpitsat

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan (3dl). Halkaise kesäkurpitsat ja koverra sisus pois. Ruskista jauheliha, lisää sipulit ja kuutioidut kesäkurpitsan sisukset. Mausta esim. kuivatuilla yrteillä, pippuriseoksella, paprikajauheella ja kasvisfondilla. Lisää tomaattimurska ja vesi. Anna kiehua hetken. Sekoita riisit joukkoon ja lisää täyte kesäkurpitsoille. Ripota päälle juustoraastetta (jos täyte on hyvin vetistä, myös vehnäjauhoja voi ripottaa päälle).  Paista 225 asteessa n. 20-30 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 63 kcal / 100 g
Energia 264 kJ / 100 g
Proteiini 4,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,9 g / 100 g
Rasva 1,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %