kanamakaronilaatikko Kanamakaronilaatikko ohje salty

Kanamakaronilaatikko

Raasta kesäkurpitsa, laita kasariin ruokaöljy, kypsennä kana ja paista kesäkurpitsa pehmeäksi, lisää mausteet, sekoita Keitä makaronit toisessa kattilassa suolatussa vedessä, kaada vesi pois. 

Tee munamaito

Laita sekaisin kypsät makaronit ja kana-kesakurpitsa sormitus. Tarkista suola. 

Laita vuokaan, kaada munamaito päälle.  Paista uunissa 180 (kiertoilma) 30-45 minsaa tai kunnes palovaroitin piippaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 144 kcal / 100 g
Energia 603 kJ / 100 g
Proteiini 9,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 19,2 g / 100 g
Rasva 2,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %