feta, tonnikalapannari Feta-tonnikalapannari ohje salty

Feta-tonnikalapannari

Kananmunat, n.150 g juustoraastetta, mausteet ja kerma sekoitettuna. Kaada leivinpaperille uunipellille.

Tee täyte.  200g fetan palasia tasaisesti päälle.

250 g kirsikkatomaatteja tasaisesti päälle.

1 prk tonnikalaa tasaisesti päälle.

Ripottele täytteiden päälle vielä n.50 g juustoraastetta.

Paista uunissa, 200C, n.20 minuuttia

Ravintosisältö / 100 g

Energia 197 kcal / 100 g
Energia 818 kJ / 100 g
Proteiini 12,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 15,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,2 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %