nyhtökaura, gnocchivuoka Nyhtökaura gnocchivuoka ohje salty

Nyhtökaura gnocchivuoka

Gnocchit vuoan pohjalle. Kuulota sipuli ja v-sipuli, lisää nyhtökaura. Lisää paseerattu tomaatti, vesi, tomaattisose, pesto. Mausta mustapippurilla (ja tarvittaessa suolalla). TOmaattisoossi gnocchien sekaan. Päälle kaurakermasta ja vegejuustosta tehty soossi. Paisto 200 asteessa n. 30 minuuttia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 132 kcal / 100 g
Energia 554 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,9 g / 100 g
Rasva 6,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %