bellpeppersoup Bellpeppersoup ohje salty

Bellpeppersoup

Valmista paprikat ( 3. uunia varten, pilko isoihin lohkoihin, suolaa ja pippuria sisäpuolelle, öljyä ulkopinnalle ja se ylöspäin uuniin 25min 225astetta. Kuori paprikat niiden viilennyttyä. Kuori ja pilko kaksi kesäkurpitsaa, laita kattilaan valkosipulimurskan, paprikajauheen, chilirouheen ja kasvisliemijauheen kanssa, vettä suunnilleen kurpitsojen puoliväliin. Keitä kypsäksi, lisää joukkoon kuoritut paprikat ja soseuta. Lisää juusto, soseuta lisää ja kiehauta. Syö raejuuston kanssa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 59 kcal / 100 g
Energia 243 kJ / 100 g
Proteiini 2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,9 g / 100 g
Rasva 4,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %